• sv
    • fr
    • da
    • en

Boende

Vandrarhem Göteborg Söker du ett billigt boende i centrala Göteborg (Vandrarhem Göteborg), enkel standard men väl värt kostnaden, då har du hittat rätt! Oavsett om du reser privat, med företag eller som grupp. Vi har gångavstånd till vackra Slottsskogen, en enorm oas mitt i centrala Göteborg. Där hittar du aktiviteter för alla åldrar, allt ifrån barnens Zoo med den populära Ponny ridningen, djurpark, minigolf, och den enorma lekparken ”plikta”. I anslutning till Slottsskogen hittar du även Botaniska Trädgården som med sina 175 hektar är en av Europas största i sitt slag och rymmer cirka 16.000 arter och kulturformer.

När Ni bor hos oss erbjuder vi trådlöst Internet utan någon extra kostnad. Barnsäng kan hyras för 100 kr per natt. Observera att lakan och handdukar inte ingår i hyra av rum. I vårt praktiska och välutrustade kök kan man göra frukost och laga enklare måltider. Eller bara förvara varor i kyl och frys. Användande av sovsäckar är inte tillåtet.

Hos oss ingår slutstädning i priset. Varesig du har bokat direkt via oss eller någon av alla bokningskanaler.

In och utcheckning
Incheckning sker mellan kl 13.00-16.00. Om ni inte har möjlighet att komma mellan dessa tider så meddela oss i förväg för vidare information. Bemärk att ni måste ha täckning på ert kreditkort via ankomst efter kl 16.  Utcheckning sker senast kl 11.00 Lämna nyckeln i Keydrop-boxen i receptionen.

Sänglinne och handduk kan hyras för 75 Sek per person eller medtages

Vi tar endast emot betalning med kort – vi hanterar ej kontanter på vandrarhemmet.